Najnovšie recenzie zo sekcie Satelitné prijímače
- Cena, kvalita, spolahlivost, + E2 možnosti personalizovaneho nastavenia. Pre poriadne nastavenie treba mať nejaké znalosti - niekto kto E2 prijimač nevie nastaviť, potom vypisuje nezmysly ohľadom prijímača (napr. displej svieti príliš silno,... .)
- Všetko funguje ako má octagon dobre nastavený super.
plne postačuje aj pre vyššie náročnejších užívateľov
jednoduchý príjmač, plne postačuje pre bežného užívateľa
- kvalitný prijímač
- inštaloval a pripravoval som ich viac kusov, všetky fungujú bez problémov
Maly,rychly,spolahlivy,je to dalsi produkt zakupeny od tejto znacky,max spokojnost
Rýcholsť prepínania
- Mal som stary prismcube, kupil som si tento a to je ako prejst z dacie do jaguara. Spokojnost!
- Všetko je v poriadku
- rýchly
- splňa čo očakávam za tú cenu
ok
- rýchla inštalácia palec hore super
ok.
Vu+ UNO 4K SE
Pridané: 25. apríla 2024
(naposledy upravené 25. apríla 2024)
Zakúpený v Sat. technika Ellano.sk
- Linux, Enigma2
- Rychly, spolahlivy
Kupil som uz druhy rovnaky prijimac po spokojnosti s prvym. Odporucam.
- Funguje výborne
Přijímač maká perfektně jak má, doporučuji si doplatit pět euro za OS Denys, získáte další služby a záložní systém kdyby něco v Enigma2 nešlo. Hrozným návratem do devadesátek je silně svítící displeji kde se neobjevuje TV stanice, ale jen čas/číslo. Zda to jde nastavit jinak, nevím.
- Perfektný Enigma2 prijímač s dvomi tunermi. Bez problémov funguje nahrávanie a prehrávanie súčasne, PIP, alebo streaming do ďalšej izby. Funguje super, svižne.....perfektná predpríprava a naladenie. Okrem toho že ide o dobrý prijímač, perfektný z neho robí predpríprava a predladenie od predajcu ELLANO. Ďakujem.
- Je to výborny prijimač.
- chýba podrobnejší návod na nastavovanie prijímača a jeho doplkov na jednom mieste.
Je to skvelý prijímač pre skúsenejších zákazníkov v linuxe a aj v enigme a treba ma t dobré znalosti vo výpočtovej technike nevýhodov je aj cudzí jazyk vo vnútri menu.aproaproton
Spĺňa všetko čo má
Všetko ok jednoduchý a spoľahlivý
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »