Najnovšie recenzie zo sekcie Satelitné prijímače
Dobra cena, Slusny obraz. Rychle prepinanie tv stanic. STB vsak dodane s firmware ktory nevidel v UNI citacke Skylink CT kartu. FTA tv stanice DVB-T/T2 a DVB-S/S2 funguju spolahlivo, avsak ked som chcel pozerat SAT tv stanice CT, tak boli kodovane aj po zasunuti CT karty do UNI. Nepomohlo ani pregumovanie a vycistenie cipu karty. Preto som natiahol do STB iny firmware. Nainstaloval som do STB FW 1.4.21 a cuduj sa svete, CT kartu UNI citacka vie precitat a tv stanice CT z orbitalnej pozicie 23,5E funguju bezchybne.
- malý, spoľahlivý, rýchly,stabilný
spolahlivy
Prijímač nie je kompaktibilný s niektorými aplikáciami z obchodu Google play.
- Dobrá cena-výkon
USB v prednej časti prístroja, mám externý HDD a kábel je vidno stále na prístroji. Ináč OK.
- kvalitný produkt a podpora na túto značku
Je to satelitný prijímač s veľkým množstvom služieb.
- VU+
- Pekny obraz, rychle prepinanie programov, dobre reaguje na DO
Veľmi kvalitný produkt ,odporucam
- Veľmi ľahká inštalácia, to musí zvládnuť aj úplný laik.
- Je to už druhý prijímač tohto typu, rýchly a spoľahlivý.
- Škoda že nemá CI slot
- rýchly, malý prijímač
som spokojny
- 4K rozlíšenie
- wifi
- bluetooth
- skylink live tv
- starší android bez možnosti aktualizácie
Výhoda je wifi pripojenie, 4k rozlíšenie, bluetooth, podpora skylink live tv aplikácie, Pri ladení skylinku mi pri niektorých zahraničných kanáloch na astre 19,2 ukazuje slabý signál, hoci na starom prehrávači išli bez problémov, ale je možné, že som to ešte nenaladil správne, nakoľko mám satelit cez spoločné rozvody v byte a neviem všetky parametre. Aj na staršom zariadení chvíľu trvalo, pokiaľ som prišiel na správne nastavenie. Takú miernu nevýhodu má, že karta vzadu trčí takmer polovicu zo zariadenia, síce sa ľahšie vyberie, ale treba dávať pozor, keď človek manipuluje s káblami, by ju nezlomil. Čo je ešte negatívne, že má starší android 8.0 a pokiaľ viem ďalšia aktualizácia nebude, ešte zatiaľ neviem ako to bude s aktualizáciami ostatných aplikácii,
- Velkost, rychlost, jednoduche menu
- Rýchly štart (zo stand by módu)
- Rýchle prepínanie kanálov
TESLA TE-3000
Pridané: 9. novembra 2022
(naposledy upravené 6. decembra 2022)
Zakúpený v Sat. technika Ellano.sk
Spokojnosť s rýchlostou dodávky.
Malý, šikovný a výkonný
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »