Najnovšie recenzie zo sekcie Satelitné prijímače
- 4k
super
Je to môj druhý takýto prijímač, ktorý sme si kúpili kvôli absolútnej spokojnosti s ním, môžem sa podeliť o moje zatiaľ len pozitívne skúsenosti s jeho používaním.
Tento combo prijímač má oba tunery zdá sa že veľmi dobré. Pre DVBT tuner to platí obzvlášť.
Obraz je výborný, doplnky funkčné, WIFI príjem štandartný, diaľkový ovládač s možnosťou doprogramovania zapnutia TV (ak nemáte na TV HDMI CEC).
Zapnutie a prepínanie kanálov rýchle, prístroj sa neprehrieva, PIP funguje tiež, HbbTV tak isto. Obraz a farby sú excelentné.
Funkčnosť doplnkov od Ellano.sk je super, čo je vysoko pridaná hodnota pre prijímač. Poteší aj prehrávanie Youtube videí a to aj v 4K, či funkčný Archívy CZ/SK či KODI, ako aj Chromium 2 a teda aj Skylink Live, Magio GO a pod. ako aj bezproblémové streamovanie.
Pre tých čo radi skúšajú je možnosť mať v prijímači naraz štyri rôzne E2 image, a aj Define. Define sme naištalovali, ale neotestovali.
Za zmienku stojí aj USB3 a gigová LAN , či čítačka MicroSD kariet.
Myslím, že tento prijímač je naozaj veľmi veľa muziky za málo peňazí a to využívam z jeho možností len malú časť.
- Spoľahlivosť, veľa možnosti.
- Súper
dobrý nákup
- wifi
- sw
Je ich ešte niekoľko, ale celkovo som dostal to, čo som očakával
- Kvalitný 4K satelitný prijímač.
- Prepracovaný operačný systém linux.
- Veľmi dobra podpora zo strany obchodu.
- Veľké množstvo aplikácií.
- Možnosť nainštalovať až štyri operačne systémy.
- žiadna
Veľmi dobrý pomer cena a kvalita.
- Android,cena
- USB z boku,nie zo zadu
- Nahrávanie v TS na USB;možné prehrať aj v inom zariadení
- Antik na 6 mesiacov
- Intenzita podsvietenia malého displeja na zariadení sa nedá nastaviť,alebo sa mi k takémuto nastaveniu nedarí dostať.V tme v pohot.režime si to užívateľ okamžite všimne.
V cenovej kateg. do 100 € výborný produkt.
Veľa krát som tu nakupoval, už viac rokov objednávam od Eláno a stále som mal rýchlo doručené. Technická podpora je fantastická !!! Odporúčam každému!!!
- Už veľmi nízka cena
- Na to aká je tam verzia Androidu je tam skvelá fukčnosť
- Spolu s polročným kupónom na Antik je to vlastne super Antik-box aj funkčným YouTube atď
- Prakticky už keď to bolo uvedené na trh to bolo zastaralé
Celkovo spokojný, HW je OK ale OS zastaralý
- Kvalitný, a spoľahlivé zariadenie. V rodine používame 3 ks aj staršej verzie, a fungujú spoľahlivo.
- Spoļahlivý
Nič
- Za málo penazí,vela muziky
- Funguje na skylink
- Celkom jednoducha instalacia
- Dialkovy ovladac treba obcas viac krat zmacknut tlacidlo. Niekedy neprepne na prvy pokus.
- Dakáže pričitať najnovšie kódovanie, dobrá cena
Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »