Najnovšie recenzie zo sekcie Satelitné prijímače
lahka obsluha rychle zapnutie z pohotovostneho rezimu
- Káblové pripojenie, cena.
- Wifi inside, novsi FW.
Okrem nesúladu publikovaných informácií o produkte s jeho technickými špecifikáciami (komunikovať v protokole Wi-Fi dokáže len s USB adaptérom) mu niet čo vytknúť. Používatelia by snáď uvítali aj možnosť individuálneho zoraďovania a ukladania vybraných programov.
- Dva v jednom
- Nemá fau
- Moderný produkt , má pekný obraz ,dokonca aj UHD rozlíšenie.
- Prívetivá cena pre zákazníka.
- To, že sú vstavané dva prijímače pokladám za takmer zbytočné, nedá sa zobraziť niečo, ako obraz v obraze.
- Ovládanie málo intuitívne je potrebný manuál.
- Stalo sa mi že z menu sa vytratili niektoré parametre pre prijatý signál ,takže program už nešiel chytiť a dokonca sa nedal ani znova naladiť ,musel som opäť nastaviť výrobné nastavenia, dúfam ,že sa to nebude opakovať.
- Zatiaľ neviem nahrávať na pamäťový kľúč ,asi musím zas naštudovať manuál ,taká jednoduchá vec a nejde mi to intuitívne urobiť.
- Prehliadanie internetu nie je plnohodnotné ,nie je možné nainštalovať nejakú apku ako Facebook tiktok a podobne.
- Čo už vôbec nechápem, ak sledujete JOJku na internete ,po niekoľkých minútach sa pozeranie vypne a musíte znova zadať internetovú adresu a načítať program ,ale neustále sa vypnutie opakuje.
Priplatiť si za model TWO je asi zbytočné ,dobre si naštudujte ako sa dá využiť druhý tuner v prijímači!!!
- prijateľné rozmery aj na ukrytie za TV
- pribalený IR senzor pre DO
- dobrá podpora alternatívnych FW
- v základe je použiteľný iba na nekódované programy
Jedná sa o najmenší a najlacnejší settopbox kórejskej výroby. V základe je dodaný s oficiálnym FW, ktorý toho veľa nedokáže a podporuje iba karty systému Xcrypt, ktoré u nás nevyužíva žiadny operátor.
Po zmene FW za niektorý z dostupných v rámci komunity sa tento kus dobrého HW zmení na skutočný satelitný linux settopbox aj s podporou SK/CZ operátorov s možnosťou inštalácie rôznych doplnkov. Zvláda aj streamovanie vysielania v domácej sieti.
Super produkt.
Spokojenost
Při nahrávání více kanálů klesá procento síly signálu, někdy pod hranici příjmu. Nevím jestli to není chyba LNB, HDD nebo samotného přístroje.
- kvalitny vyrobok,pekny obraz,rychle prepinanie programov,vela doplnkovych funkcii.
- zatial o ničom neviem
GigaBlue UHD TRIO 4K combo,som s nim spokojny.
AB CryptoBox 752HD Combo
Pridané: 24. októbra 2023
(naposledy upravené 24. októbra 2023)
Zakúpený v hacom.sk
- Tovar idem vrátiť lebo funguje len na polovičku.
- Spĺňa moje požiadavky
Veľmi rýchla a príjemná spolupráca pracovníkov obchodu pri pripojení a sprevádzkovaní zariadenia
- malé rozmery
- dobrá cena
- v základe nepodporuje niektoré karty SK/CZ operátorov
SUPER NIEJE CO DODAT ENIGMA 2
AB CryptoBox 800UHD
Pridané: 18. októbra 2023
(naposledy upravené 18. októbra 2023)
Zakúpený v hacom.sk
- Nic
- Nic
- Pomer cena kvalita.
AB CryptoBox 800UHD
Ľuboš
Pridané: 18. októbra 2023
(naposledy upravené 19. októbra 2023)
Zakúpený v Sat. technika Ellano.sk
- Dlhoročná skúsenosť s predchadzajúcimi modelmi
- Chýba alfanumerický dysplay
Za tie € sa oplatí kúpiť tento prístroj
Lacné a spolahlivé
Výborná cena, cz sk archiv, kodi
Dobrá cena za Android (Kodi) a sat
Zobrazujem 241 - 260 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Ďalšie »